top of page
Buscar
  • Foto del escritorLaura Mezquita Armero

Curiositats sobre el curset de GAMIFICACIÓ a l'IES Miralcamp

Actualizado: 9 mar 2020


SESSIÓ 1: GAMIFICACIÓ I PÀGINA WEB


Durant la primera sessió del curs de gamificació a cadascú de nosaltres ens han assignat un personatge i una família, en el meu cas: Bob i els Minions! També hem anat més enllà i hem creat la nostra propia pràgina web, l'objectiu de la qual és tindre un lloc on poder recollir tota la informació del curs que estem fent, així com també una xicoteta mostra del que estem aprenent dia a dia. Benvinguts!!





SESSIÓ 2: CLASSDOJO, AVATARS, CARTES I INSIGNIES


Durant la segona sessió hem estat comentant diverses formes de fer participar els alumnes de forma aleatòria: utilitzant ruletes per exemple.

Una web molt fàcil d'utilitzar és: https://www.online-stopwatch.com/ encara que hi ha moltes aplicacions que disposen d'eines com aquesta.

Jo personalment utilitze una app a l'iPad que es diu Decision Roulette, que et permet fer diferents versions plenes de creativitat.



Hem creat el nostre avatar, jo he utilitzat l'aplicació BITMOJI.

És una applicació molt útil i que sempre utilitze per intentar motivar els alumnes.

El resultat és el següent:


A més a més també hem creat cartes de recompensa. Les meues estan inspirades en dones lluitadores, de la sèrie de "Game of Thrones" i fent honor al 8 de Març, dia internacional de la dóna.



Finalment, hem elaborat la nostra propia insignia que hem enviat per correu a Ernesto, el formador del curset de Gamificació:




PÒXIMAMENT: SESSIÓ 3!

I CAN'T WAIT FOR IT!




18 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page